top of page

Huis van Ten Post

Het Huis van Ten Post wordt een nieuw multi functioneel centrum waar Dorpshuis ’t Holt, SV TEO, PKN De Hoeksteen en

basisschool De Wieken gaan samenwonen. Architect Gus Tielens heeft het eerste ontwerp gemaakt. Deze is gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst voor het dorp Ten Post op 27 juni.

Voorkant Huis van Ten Post

Tijdens de bijeenkomst was de architect aanwezig en konden mensen reageren op het ontwerp en ideeën achterlaten.

 

Het ontwerp werd positief ontvangen. Het wordt gezien als een enorme aanwinst voor het dorp. Terechte zorgen zijn er over de verkeersveiligheid van de B. Kuiperweg. Kinderen en bezoekers moeten veilig het Huis van Ten Post bereiken. De gemeente erkent dit punt en gaat de situatie daarom nader onderzoeken en vertalen in een plan van aanpak. Hierbij wordt samengewerkt met de verkeerscommissie uit het dorp. 

De komende maanden gaan we verder werken aan het ontwerp. Ook gaan we met onze gebruikers in gesprek over het gebouw. Zo zorgen we er voor dat straks iedereen zich thuis voelt in het Huis van Ten Post. 

bottom of page